νγπ και διδασκαλία

"Η διδασκαλία είναι 100% επικοινωνία!"


Η διδασκαλία δεν είναι μόνο παιδαγωγική και γεγονότα, αλλά πάνω απ’ όλα είναι επικοινωνία και αυτό σημαίνει ότι περιέχει σχέση και συναισθήματα. Επίσης, δεν είναι μόνο αυτό που γίνεται στην τάξη και στο νου των μαθητών αλλά και αυτό που γίνεται στο νου του δάσκαλου.


Έχετε, σίγουρα, όλοι παρατηρήσει ότι η διάθεσή σας επηρεάζει πολύ την ατμόσφαιρα στην τάξη σας, έτσι δεν είναι;

 

Η επιτυχημένη διδασκαλία είναι να χρησιμοποιείτε και τις αισθήσεις και τη γνώση σας με τον καλύτερο τρόπο. Και αυτό μπορούν να σας προσφέρουν οι τεχνικές του ΝΓΠ με άξονα την προσέγγιση της διδασκαλίας.
Είναι γεγονός ότι ο ΝΓΠ έχει εισχωρήσει στην εκπαίδευση τα τελευταία χρόνια με σταδιακό ρυθμό και παρέχει στους εκπαιδευτικούς φανταστικά εργαλεία και φοβερές τεχνικές που τους δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξουν την τελειότητα στην ικανότητα επικοινωνίας στην τάξη και στη ζωή τους.
Ο  ΝΓΠ γεννήθηκε από την παρατήρηση στην προσωπική αποτελεσματικότητα, καθώς στηρίζεται στη στρατηγική και στην επικοινωνία κορυφαίων θεραπευτών. Τα αποτελέσματα και οι ανακαλύψεις αυτών των παρατηρήσεων έγιναν μέρος του ΝΓΠ.


Συγκεκριμένα το σεμινάριο «N.L.P. και διδασκαλία» σας προσφέρει τον τρόπο για το πώς να χρησιμοποιήσετε τη γλώσσα (λεκτική και μη-λεκτική) και μαθαίνετε:

 

    να επικοινωνείτε πιο αποτελεσματικά
    να αυξάνετε την ικανότητά σας να εμπνεύσετε τους μαθητές
    να χειρίζεστε τα συναισθήματα για να πετύχετε ευθυμία
    να θέτετε σκοπούς στον εαυτό σας και να πετυχαίνετε τους στόχους σας
    να αυξάνετε τις προσωπικές επιλογές σας και να κερδίζετε περισσότερη ευελιξία, άρα ηρεμίαΔεν θα λάβετε παιδαγωγικές μεθόδους ούτε οποιαδήποτε γνώση που έχετε ήδη μάθει από την εκπαίδευση δασκάλων σας.

 

Είναι για να συμπληρώσετε την ήδη υπάρχουσα γνώση σας. Δεν πρόκειται για το «πώς μαθαίνει ο εγκέφαλος» αλλά για το πως να καταφέρετε την προσωπική επιτυχία και αποτελεσματικότητά σας.
Είναι το τι συμβαίνει και πώς συμβαίνει μεταξύ εσάς και των μαθητών και μεταξύ εσάς και του εαυτού σας. Είναι το «πως» αντί το «γιατί». Είναι η επίγνωση για το πως λειτουργεί ο νους.
Γίνεστε πιο ουδέτεροι.

 

 

Μπορείτε να πάρτε τώρα στο +30 694 651 9022 ή να εγγραφτείτε στο Newsletter

Βιβλίο

Valerie Saier

       Teacher - Trainer - Author           Hatha Yoga - Yoga Nidra       NLP Life Coach

 

Ολιστική προσέγγιση

Μια ολιστική προσέγγιση για μια καλύτερη ποιότητα ζωής. 

Επαγγελματικά πρότυπα & ηθική