Διαλέξτε

Μοναδικό στην Ελλάδα...

«Επειδή και εσείς πιστεύετε ότι η διδασκαλία της Γιόγκα είναι πέρα από μια φυσική εξάσκηση και είναι 100% η επικοινωνία μιας φιλοσοφίας ζωής.»

Δεν είναι ένα απλό σεμινάριο για τις τεχνικές της διδασκαλίας αλλά είναι ένα ουσιαστικό Workshop που θα σας ταξιδέψει στο μυστικό κόσμο των υποσυνείδητων επικοινωνιακών διαδικασιών. Στο τέλος του ταξιδιού θα δείτε αλλιώς τη σύνδεση σας με τους άλλους και θα είστε αριστοτέχνης της επικοινωνίας.

Ένα τρισδιάστατο workshop για την προσωπική εξέλιξη σας.

Διότι η Γιόγκα είναι μια εσωτερική εξάσκηση και κάθε Γιογκική τέχνη είναι ένα εργαλείο για να ανακαλύψουμε τη διαρκή ευτυχία του Ανώτερου εαυτού και επίσης ακόμα και αν ο ανώτερος εαυτός μας είναι πάντα ο ίδιος, είναι επίσης καλυμμένος από τις συνηθισμένες μας σκέψεις, τα συνηθισμένα μας συναισθήματα και τις συνηθισμένες μας συμπεριφορές.

Μετά από αυτό το εργατήριο δεν θα έχεις πια την ίδια αντίληψη. Θα ξέρεις πως να υποστηρίξεις το εαυτό σου και τους άλλους, με πραγματικά βοηθητικό και αποτελεσματικό τρόπο. Θα βλέπεις τα πράγματα πια, αλλιώς.

 

Μια ιδανική εκπαίδευση.

Σε αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα 30 ωρών, αναγνωρισμένο ως Continuing Education από το Yoga Alliance©, θα σας προσφέρουμε και την βάση και την εμπειρία με μεγάλη χαρά και αγάπη σε ένα όμορφο περιβάλλον. Είναι μια ιδανική εκπαίδευση για να προετοιμάσει τους συμμετέχοντες να διδάξουν την πρακτική με ασφάλεια, επιτυχία και συμπόνια.
Θα μπορούσα να του το δώσω τον τίτλο «Ταξίδι στο κέντρο του εαυτού».

Επειδή η Γιόγκα Νίντρα είναι πολύ πιο βαθιά από αυτό που φαίνεται, είναι σημαντικό να κατανοήσετε καλά ποια είναι η φιλοσοφία από την οποία έρχεται, και τις βαθιές της επιδράσεις.

"Είχα διαβάσει για τη Γιόγκα Νίντρα αλλα δεν την είχα κάνει. Είναι κατι που μπορείς να το κατανοιήσεις μόνο αν το βιώσεις και στην περιγραφή αποδυναμώνεται."

Θα διερευνήσουμε τον κόσμο των πεποιθήσεων, των αξίων και την επιρροή τους στη ζωή μας. Θα δούμε μαζί πώς οι πεποιθήσεις μας και οι αξίες μεταβάλλουν την αντίλψηψ και τη συμπεριφορά μας.