Ιδιαίτερο μάθημα Γιόγκα

Ένα μάθημα σχεδιασμένο για τις ανάγκες σας. Στάσεις, αναπνοές, χαλάρωση…

 

 

Η Yoga για να αναπτύξετε την επίγνωση σας με αποτέλεσμα την εσωτερική ισορροπία και αρμονία. Και να ανακαλύπτετε ότι η ένωση του σώματος, με το νου και το πνεύμα είναι το μονοπάτι προς την γαλήνη. Ενα μαθηματα σχεδιασμενο για τις αναγκες σας.

 

 

 

Η Pranayama για να επικεντρώσετε, να επαναφορτίσετε και να ανακαλύψετε μια άλλη διάσταση του εαυτού σας.

Η φτωχή αναπνοή αυξάνει το άγχος και το στρες και συνδέεται με ανούσιες, αποσπασματικές σκέψεις, που προκαλούν σωματικά, συναισθηματικά και πνευματικά μπλοκαρίσματα. Εσείς θα εμπεδώστε σωστές αναπνευστικές συνήθειες που επηρεάζουν το νου άμεσα, ισορροπώντας τον, ηρεμώντας τον και βελτιώνοντας τις λειτουργίες του.

 

Πως;


Το γενικό πλαίσιο ενός μαθήματος Yoga είναι: πρώτο μέρος κάνετε επικέντρωση και ζέσταμα. Ύστερα κάνετε το Χαιρετισμό του Ήλιου 6 φόρες και μετά δουλεύετε διαφορετικές στάσεις (ασανα) και το μάθημα κλείνεται με 15 λεπτά χαλάρωση. Γενικά ένα μάθημα Yoga συμπεριλάβει και 10 λεπτά τεχνικές αναπνοές (Pranayama). Διαρκεία 1.30.

 

Επίδραση:


Με την Yoga και την Pranayama βιώσετε άλλες διάστασεις του εαυτού σας. Στην καθημερινότητα σας προσφέρουν χαλάρωση, ενεργεία, καθαρότητα του νου, ηρεμία και πολλά άλλα.

 

Παραδοσιακή Γνώση και Σοφία στην εξυπηρέτηση τις σύγχρονης ανισορροπίας.   

 

 

 

 Για κράτηση και πληροφορίες

πατήστε ΕΔΩ