• Έχετε κάποια προβλήματα και ψάχνετε για μια δραστική λύση, εύκολη στην εφαρμογή και αποτελεσματική ταυτόχρονα;
  • Θέλετε να αντιμετωπίζετε καλύτερα: το στρες,το άγχος, την έλλειψη χαράς; Θέλετε να ξαναβρείτε την ισορροπία, την ευεξία;
  • Θέλετε να έχετε αρμόνικες σχέσεις;
  • Θέλετε να έχετε στόχους που σας εμπνέουν;
  • Σας ενδιαφέρει η αυτογνωσία και η αυτο-εξέλιξη;
  • Έχετε καταλάβει ότι το να ξέρετε ή να ψάχνετε την ρίζα ένας προβλήματος δεν αρκεί για να το κάνει να εξαφανιστεί;

 

 

      Για να δείτε αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σας,

να βρείτε ή να ξαναβρείτε την ευεξία σας.

 

Με το NLP Life Coaching Therapy μαθαίνετε ένα καινούργιο τρόπο σκέψη. Ο NLP Life Coach Therapist σας βοηθά να κερδίσετε ελευθερία και αυτονομία.

 

Διάρκεια

Μια συνεδρία NLP Life Coaching & Therapy διαρκεί από 1 ώρα μέχρι 1 ώρα και μισή. Οι περισσότεροι άνθρωποι ανταποκρίνονται σχετικά γρήγορα και 3 έως 10 συνεδρίες είναι συνήθως αρκετές για να βιώσετε θετικές αλλαγές και να επιτύχετε τους στόχους σας.

 

"Αυτές οι συνεδρίες είναι ο λίγος χρόνος που κάνει τη ΜΕΓΑΛΗ διαφορά."

 

Πού;

Καθώς, η άνεση είναι βασικη, έχετε διαφορετικές επιλογές:

  • στο κέντρο οπού δουλεύω
  • χώρο της δουλειάς σας
  • το τηλέφωνο
  • Skype, Messenger, Viber

"Για την εκπαίδευση του νου δεν είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία."

 

Πώς γίνεται;

Αρχικά συζητάμε το θέμα που θέλετε να αλλάξετε και παίρνουμε το ιστορικό του. Τι έχετε τώρα για να το καταφέρετε, τι σας λείπει και πώς μπορείτε να το επιτύχετε.

Στις επόμενες συνεδρίες, εφόσον έχουμε συμφωνήσει ότι υπάρχει η ανάγκη, απελευθερώνουμε τα αρνητικά συναισθήματα σας (θυμός, λύπη, φόβος, ενοχή, ψυχικό τραύμα) που περιορίζουν το τρόπο που αντιλαμβάνεστε τα πράγματα και ανακαλύπτετε νέες προοπτικές.

Επίσης, δουλεύουμε τις περιοριστικές πεποιθήσεις, συμπεριφορές και άξιες ώστε να επιτύχετε αυτό που θέλετε και να μπορείτε να κάνετε τις αλλαγές που θα ομαλοποιήσουν την πορεία της ζωής σας. Θα ανακαλύψετε ποιες είναι αυτές και πώς να τις αλλάξετε. Στην συνεχεία, όταν έχουμε βεβαιωθεί ότι έχετε κατανοήσει την χρήση των νέων πληροφοριών, εξετάζουμε μαζί τις νέες προοπτικές. Μπορεί να σας ζητηθεί να κάνετε και κάποιες εργασίες για εξάσκηση στο διάστημα μεταξύ δυο συναντήσεων μας.

 

Μετά από κάθε συνεδρία, όσο βαθιά και αποκαλυπτική κι αν είναι, μπορείτε να συνεχίσετε κανονικά την καθημερινότητά σας.

 Τι είναι το NLP;

Μια από τις τεχνικές είναι η Time Line Therapy T. L.T.©

Δημιουργήθηκε από το Dr. Tad James PHD. 
Περιλαμβάνει την ιστορία σας, τα συναισθήματα που νιώσατε και τις θετικές και αρνητικές αποφάσεις σας. Με τις τεχνικές του Time Line Therapy© ελευθερώσετε τον εαυτό σας από ανεπιθύμητα αρνητικά συναισθήματα (όπως ο θυμός, η λύπη, ο φόβος, η ενοχή…) που βαραίνουν τη ζωή σας.
Η Time Line Therapy© σας προσφέρει επίσης την ευκαιρία να ελευθερώσετε τις επιδράσεις που έχουν επάνω σας παλιές αρνητικές εμπειρίες και αποφάσεις. Έτσι είστε έτοιμοι να δράσετε ελεύθερα στις μελλοντικές εμπειρίες χωρίς το συναισθηματικό φορτίο του παρελθόντος. Και από αυτή την στιγμή μας μείνει μόνο να δημιουργήσουμε το μέλλον που επιθυμείτε.

 

Κόστος

                     50 ευρώ

 

 

Κερδίστε την ποιοτική ζωή που αξίζετε!

"Μ αρέσει  πλέον η νέα μου ζωή. Κάνω πράγματα! Δεν πιστεύω ακόμα ότι έκανα 10 στάσεις με το μετρό μονή μου. Τρελαίνομαι από χαρά! Περνάω super με τον γιο μου κ τον άντρα μου. Για άλλη μια φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ κ αν είχα έρθει σε σένα από το καλοκαίρι δε θα είχα χάσει τόσο χρόνο από τη ζωή μου."  Ιωάννα
 "Ήταν πιο ωραία από όσο περίμενα. Τώρα είμαι πιο σίγουρη για το τι θέλω να ακολουθήσω. Σε κάποιον άλλον θα έλεγα να κάνει Ν.Γ.Π. γιατί έχει ενδιαφέρον, σου ανοίγει "πόρτες" στο μυαλό. Μιλάς για τον εαυτό σου, αλλά "μιλάς" και με τον εαυτό σου! Σε ευχαριστώ." Ελένη Μαρκου - Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

 

 

 Και εσείς μπορείτε:

Να απελευθερωθείτε αποτελεσματικά από: φόβους και φοβίες - άγχος και στρες - περιοριστικές συμπεριφορές, σκέψεις και πεποιθήσεις και δυσκολίες μάθησεις. Και ετσι θα βελτιωθούν δραστικά:  οι αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, οι σχέσεις σας με τους άλλους και/ή με τα παιδιά σας, η προσωπική σας εξέλιξη, οι ικανότητες παρουσιάσεων σας, οι διοικητικές ικανότητες, η ευεξία, η υγεία άρα η ποιότητα ζωής σας.

 

Τώρα μπορείτε να τηλεφωνείστε στο +30 694 651 9022

 

Για να ξέρετε αν σας ταιριάζει το NLP Life Coaching; Για να το μάθετε κάντε το τεστ